Orkaitėje kepti kiaulienos kepsniai – kaip gaminti?

rasytojas avataras

Posted on :
,

                      Kiaulienos kepsniai – patys populiariausi iš mėsos kepsnių. Juos labai dažnai ruošia šeimininkės laukdamos svečių, nes su jais galima nustebinti, bei pavaišinti visus svečius. Kiaulienos kepsnių paruošimo variantų labai daug, tačiau iš bene sveikiausių turbūt gali būti įvardintas kiaulienos kepsnių kepimas orkaitėje.

                      Tačiau prieš ruošiantis kepti skanius ir kokybiškus kiaulienos kepsnius, juos pirmiausia reikia įsigyti. Internete suvedę: kiauliena internetu Jūs rasite kaimiškų mėsos gaminių ir kitų produktų parduotuvėlę, kurioje yra labai didelis ir gausus kokybiškų maisto produktų pasirinkimas. Čia už priimtiną kainą, rasite kokybiškus mėsos gaminius, kurie nėra apdoroti cheminėmis medžiagomis, ir išsiskiria iš parduotuvėse perkamos mėsos, ne tik savo mėsos išvaizda, tačiau ir stoninėmis savybėmis.

                      Kiaulienos kepsniai ruošiami orkaitėje labai paprastai ir greitai, pirmiausia juos pamarinuojame savo mėgstamuose prieskoniuose, ir tada pamirkę kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose, juos apkepame trumpai keptuvėje. Vos tik apskrudus ir džiūvėsėliams parusvėjus, dedame apkeptus kepsnius į skardą ant kepimo popieriaus ir užtarkuojame fermentinio sūrio, tada -10-15 min. pašauname į iš anksto įkaitintą orkaitę, ir ištirpus sūriui traukiame jau paruoštus ir garuojančius kepsnius. Jų skonis bus ypatingas, jų skonis bus mėsos – tikros mėsos skonis, nes ši mėsa užauginta natūraliomis sąlygomis, ir tai labai jaučiasi, nes jos skonis kur kas geresnis už pirktos mėsos skonį prekybos centruose.

                      Norite nustebinti savo šeimos narius ar svečius? Nustebinsite, jei įsigysite kaimiškų mėsos gaminių ir paruošite lengvai ir greitai paruošiamų kiaulienos kepsnių, kurių skonis, išvaizda, bei kvapas bus pasakiškas. Visi Jus girs, kad esate šauni virėja, tačiau Jūs žinosite ir manau, kad pasidalinsite su jais savo paslaptimi iš kur buvo pirkta ši skani, bei kokybiška mėsą Jūsų vaišių stalui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *