2022 m. stiliaus patarimai moterims: kaip pagyvinti savo stilių

rasytojas avataras

Posted on :

Kalbant apie asmeninį stilių, svarbiausia tampa strategija. Tai reiškia, kad turėtumėte rengtis pagal savo kūno tipą ir asmenybę. O jei klaustumėte, ar yra pagrindinių stiliaus taisyklių, patarimų ir paslapčių, kurių verta laikytis, atsakymas būtų vienareikšmiškas – tikrai taip! Kadangi siekiame, jog kiekvienai iš jūsų būtų lengviau sukurti jums patinkantį įvaizdį, atrinkome keletą naudingų patarimų, kurie kiekvienai iš jūsų turėtų pagelbėti renkantis stiliaus sprendimus 2022 m.

Investuokite į kokybę, o ne į kiekybę

Kai rinką užplūsta tiek daug greitosios mados pasirinkimų, rinktis kokybę, o ne kiekybę yra viena iš svarbių taisyklių, kurią turėtumėte rimtai apsvarstyti kiekvieną kartą, kai ieškote naujų drabužių. Taigi, turėtumėte sau užduoti ne vieną klausimą. Pavyzdžiui, kiek laiko šis drabužis gali jums tarnauti, išlaikydamas savo pirminę kokybę? Kokia vieno dėvėjimo kaina ir kaip atrodo jūsų investicijų grąža?

Ar žinojote, kad ilgainiui kokybė yra pigesnė? Taip yra dėl „vieno dėvėjimo sąnaudų“ metodikos. Vieno dėvėjimo kaina – tai, kiek kainuoja daiktas, padalyta iš dėvėjimų skaičiaus, kuriuos jį naudosite.

Įvaldykite vienspalvio stiliaus meną

Greičiausiai vienomis tų dienų, kai leisdavote sau patinginiausi, esate ne kartą dėvėjusios vienspalvę aprangą? Iš savo drabužių spintos išsitraukėte juodas kelnes, juodą golfą, apsivilkote juodą džemperį, apsiavėte derančius batus ir iškeliavote tiesiai pro duris? Ir tai yra pats paprasčiausias stilius, tiesa? Tačiau ar žinojote, kad nuo galvos iki kojų dėvint tas pačias ar panašias spalvas, suteikiate sau didžiulę galią atrodyti pritrenkiančiai? Todėl tikrai niekuomet nereikėtų vengti vienspalvio stiliaus.

Tyrinėkite raštus

Nesvarbu, ar jums 20, ar 60 metų, kalbant apie asmeninį stilių, visada lengviau išlikti tvirtai savo komforto zonoje. Kodėl gi šiais metais neišbandžius savęs ir nesukūrus šiek tiek nenuspėjamo stiliaus? Vienas iš būdų, kaip tai padaryti – „ištirti“ raštus. Raštai sukuria smagius, eklektiškus ir šaunius kūrinius, kurie neabejotinai gali patobulinti jūsų stilių.

Tačiau taip pat nereikėtų pamiršti, kad raštai kartu gali būti ir rizikingi, todėl net menkiausia klaida gali sujaukti jūsų įvaizdį. Todėl pradėti reikėtų nuo smulkesnių stiliaus detalių, o tuomet, kai tapsite drąsesnės, galite eksperimentuoti ir su kontrastingais raštais arba tos pačios spalvų grupės raštais.

Eksperimentuokite su aksesuarais

Aksesuarai yra bet kurios aprangos pagalbininkai. Mados pasaulyje aksesuarai gali pakeisti arba sugadinti jūsų įvaizdį. Kiekvienas dėvimas aksesuaras – nuo drąsiausio iki subtiliausio – pasakoja unikalią istoriją. Jei norite padaryti įspūdį, turite savo aprangą stilizuoti aksesuarais, kurie ne tik išryškina jūsų stilių, bet ir įkūnija jūsų asmenybę. Koks yra jūsų stilius? Minimalistinis? Nesenstantis? Ekscentriškas? Stilingas ir elegantiškas? Tai svarbūs veiksniai, kuriuos reikia turėti omenyje perkant ir derinant aksesuarus.

Žaiskite su proporcijomis

Paprastai žmonės dėvi drabužius, kurie yra proporcingo kirpimo ir apimties. Tačiau 2022 m. daug kas pasikeitė, įskaitant ir stiliaus proporcijas. Dizaineriai labiau eksperimentuoja ir rinkai pristato drabužių su didesnėmis apykaklėmis ar rankovėmis arba per didelių dydžių modelius.

Proporcijomis taip pat galima žaisti eksperimentuojant su šiek tiek didesniais nei įprasta dydžiais, pvz., galite rinktis siaurus džinsus (platų džinsų asortimentą galite rasti https://sidonas.lt/15-kelnes-dzinsai), kuriuos derintumėte su per dideliu švarku. Šiais laikais drąsiausios stilingos moterys renkasi nevienodų proporcijų drabužius ne tik dėl to, kad atrodytų šauniai ir drąsiai, bet ir todėl, kad nori išsivaduoti iš to, kas yra įprasta ir nuspėjama.

Rinkitės drąsias spalvas

Drąsių spalvų naudojimas jau seniai tapo pagrindiniu šiuolaikinio stiliaus puoselėjimo ingredientu. Drąsios spalvos gali suteikti asmeniškumo įprastai aprangai. Nors žaidžiant su drąsiomis spalvomis yra daugybė spąstų, tačiau taip pat yra ir daugybė būdų, kaip atrasti tinkamą pusiausvyrą. Spalvingi drabužiai suteiks jūsų stiliui šiek tiek daugiau šarmo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *