Aprangos elementai, padėsiantys šaltuoju metų laiku

rasytojas avataras

Posted on :

Rudeniui persivertus į antrąją pusę, kaip visuomet, lietuviams vis dar yra sunku susitaikyti su šalį užklupusiais šalčiais. Išeiti iš šilto vasaros sezono itin sunku ne tik emociškai, bet ir fiziškai. Vis dar nesame pratę prie staiga pasikeitusių orų, padidėjusios drėgmės ir atsirndančio nuolatinio šalčio. Visgi, vos keli papildomi aprangos elementai gali padėti išgyventi šiuos šalčius ir mėgautis rudens teikiamais malonumais.

Nors šaltis ateina, moterų noras dėvėti sijonus niekur nedingsta. Neretai žvarbus rudeniškas vėjas perpučia net ir storas pėdkelnes, tad reikalingi papildomi elementai kojoms sušildyti. Vienas tokių – blauzdinės. Įprastai blauzdinės būna iš vilnos, su elastano elementu. Būtent vilna padeda apsaugoti kojas nuo šalčio, o elastanas leidžia blauzdinei priglusti prie odos, paliekant kuo mažiau tarpų vėjui prasiskverbti. Blauzdinės yra ne tik malonią šilumą suteikiantis aprangos elementas, tačiau ir stilingas aksesuaras. Ypač dažnai jos derinamos su trumpais sijonas ir batais be auliuko.

O ką daryti šąlantiems vyrams? Išeitis irgi yra, tik gal ne tokia stilinga, tačiau visgi net labiau praktiška. Tai apatinės kelnės vyrams. Tokios apatinės kelnės dar dažnai vadinamos termo kelnėmis. Ir vyrams visai nereikėtų gėdytis jas dėvėti. Ko gero puikiai pamenam laikus kai nenorėdavom mautis mamos siūlomu pėdkelnių, tačiau apatinės kelnės šiais laikais gali atrodyti vyriškai. O svarbiausia – jų atliekama funkcija. Tamprios kelnės tobulai aptraukia apatinę kūno dalį ir nepalieka ertmių šalčiui prasiskvėrbti. O juk būtent iš kojų ir ateina visą kūną užliejanti šiluma.

Tad kam šalti, kai šeis laikais yra apstu priemonių to išvengti ne tik praktiškai, bet ir stilingai?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *