2018 metų horoskopas Ožiaragiams, Vandeniams ir Žuvims

rasytojas avataras

Posted on :

horoskopai

2018 metai jau visai čia pat, ir daugelis žmonių su nekantrumu laukia, ir spėlioja, ką pasiūlys ateinantis periodas. Visada norima, kad ateinantys metai būtų geresni nei praėję, todėl dar iš anksto domimasi, ką gi pasiūlys 2018 metų horoskopas. Taigi, ką jis žada Ožiaragiams, Vandeniams ir Žuvims?

2018 metų horoskopas Ožiaragiui

Ateinantys metai bus palankūs norintiems susivokti savyje ir atrasti savo gyvenimo kelią. Palanku yra tai, kad pagaliau sulauksite daugiau aplinkinių palaikymo, todėl įvairūs darbai eisis kur kas sklandžiau. Pagaliau išdrįsite labiau išsiskirti iš kitų, ir tai jums bus tik į naudą. Būsite labiau pastebimi, o tai gali garantuoti dar didesnę asmeninę sėkmę. Būsite pakankamai žaismingi, nestokosite humoro jausmo, todėl šalia jūsų nuolat bus ir daugiau įdomių žmonių. Meilės srityje didelių permainų nenusimato, tačiau rekomenduojama būti atsargiems užmezgant naujus santykius. Didelė tikimybė, kad 2018 metais užmegzta draugystės neišsirutulios į ką nors rimčiau, o pasukus skirtingais keliais galite likti pliki ir basi. Jei esate įsipareigoję, 2018 metais gali pasitaikyti įvairių pagundų, kurioms atsispirti bus gana sunku. Vis dėlto, tai įmanoma, ir vėliau tik džiaugsitės dėl tokio savo pasirinkimo. Jei turite verslo idėjų, neskubėkite jų įgyvendinti – tą verčiau atidėkite vėlesniam laikui.

2018 metų horoskopas Vandeniui

Svarbiausia – tinkamai planuoti išlaidas ir neįklimpti į skolas, o tą padaryti ateinančiais metais gali būti gana sudėtinga. Prieš ką nors pirkdami pirmiausia savęs paklauskite, ar tai yra būtina. Karjeros srityje ateinančiais metais galimi nuosmukiai, tačiau tik nuo jūsų pačių priklausys, ar pavyks pakilti į viršų. Tam tikrai prireiks daug darbo ir ryžto, tačiau pasiekti puikių rezultatų tikrai įmanoma. Jei norite užsiimti naujais projektais ar pradėti nuosavą verslą, būkite labai atsargūs, nes galimi finansiniai nesklandumai. Nebijokite klausti artimųjų patarimų – tikėtina, kad jie padės paprasčiau apsispręsti, kaip vertėtų pasielgti. Meilės srityje galimi pokyčiai: galbūt pajusite spaudimą iš savo antrosios pusės, ir turėsite priimti ryžtingą sprendimą. Koks jis bus, tai priklausys tik nuo jūsų pačių. Jei nesate įsipareigoję, venkite trumpalaikių pažinčių, kritiškai vertinkite naujas pažintis. Tikimybė, kad nauja pažintis peraugs į ką nors rimtesnio, yra labai menka (vis dėlto, viskas įmanoma).

2018 metų horoskopas Žuvims

Žuvims ateinantys metai bus tikrai palankūs ir labai dosnūs. Sėkmės galite tikėtis ir darbinėje veikloje, ir meilės srityje. Pagaliau išmoksite pastebėti kasdieniškas smulkmenas, kurios jus džiugins ne ką mažiau nei dideli įvykiai. Tikėtina, kad dažniau išeisite pasilinksminti, lankysitės įvairiuose kultūriniuose renginiuose. Jei nesate įsipareigoję, nevenkite naujų pažinčių. Net ir tada, jei tai neperaugs į ką nors rimtesnio, vis tiek būsite puikiai praleidę laiką, ir jausitės pakylėti. Jei jau turite antrąją pusę, saugokitės pagundų, kurių ateinančiais metais tikrai netrūks. Stenkitės išlaikyti puikius santykius su savo antrąja puse, ir atsiminkite, kad svarbu ne tik imti, bet taip pat ir duoti. Net ir kasdieniškos smulkmenos jūsų mylimą žmogų gali labai nudžiuginti, ir taip pat gali pagerinti jūsų tarpusavio santykius. Jei dabartinė darbinė veikla jums neteikia džiaugsmo, metas pagalvoti apie galimus pokyčius. Rinktis tikrai turite iš ko, tad pagalvokite, kur galėtumėte geriausiai save realizuoti. 2018 metai bus palankūs keisti darbovietę pradėti naujus projektus ar nuosavą verslą. Palanku tai, kad jūs ne tik nepervargsite, bet taip pat galėsite užsitikrinti geresnę finansinę situaciją.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *